Што правиме?

ЛЕОНА од Свети Николе е успешна компанија која има 80 вработени, произведува квалитетни кондиторски производи. ЛЕОНА го започна производството на чоколадо и чоколаден крем за подоцна да го прошири производството на бисквити и мали колачи.

Процесот на производство е HACCP и ISO сертифициран. Производите на ЛЕОНА се наградени со златни медали на многу саеми и фестивали. Покрај домашниот пазар, производите на ЛЕОНА се дистрибуираат во многу земји во регионот и Европа. Обемот на производство на слатки е со план за постојан раст и зголемено производство, освојување на нови пазари и проширување на опсегот на производи.

ЛЕОНА е бренд. 

Филозофија

Големите компании се градат според принципот да ја прават вистинската работа секој ден. Третманот на деловните партнери, клиенти и вработени треба да биде искрен, фер и со почит.

Покажување почит кон вработените.

Водење бизнис со интегритет.

Преземање одговорност за нашите постапки.

Обезбедување на производи со највисок квалитет.

Фокусирање се на продуктивноста на секое ниво на бизнис.

Продолжување на иновациите и поддршката секој ден.

Работна етика

Вработените во ЛЕОНА се третираат со достоинство и почит. ЛЕОНА има за цел да обезбеди безбедно работно опкружување за своите вработени, за да обезбеди фер надомест за извршените услуги. ЛЕОНА се залага за интегритет, чесност и интегритет. 

Мисија "
  • Водечки бренд
  • Нови иновативни производи
  • Квалитетни и безбедни производи
  • Проактивност кај секој вработен
  • Трајно одржување на санитарна и хигиенска заштита на производите
Визија"
  • Постојано зголемување на задоволството на нашите клиенти
  • Партнерство со сите наши клиенти и добавувачи
  • Чекор напред кон квалитетот во однос на конкуренцијата
  • Инвестиции во развој на нови технологии и знаење
Слики од производство
Нашиот тим
Ристе Ристевски
Ние произведуваме производи со пет ѕвезди за цена на една
Катерина Гонева
Ние произведуваме производи со пет ѕвезди за цена на една
Кирчо Гонев
Ние произведуваме производи со пет ѕвезди за цена на една
Сертификати

HACCP

сертификат

Сертификат за

управување

со системи

Copyright 2022 Leona