ЛЕОНА на ISM 2020

ЛЕОНА е годинашен учесник на ISM.
Еден сектор, еден настан - и илјадници идеи, контакти и деловни зделки.
ISM, водечки светски саем за трговија во кондиторската индустрија, нуди вистинска платформа за високоиновативниот свет на слатки - и за сите трендови и теми што ги интересираат ...

Филтрирај објави

Дегустација на производите на ЛЕОНА во Штип и Велес

16 јули 2020

Овој викенд можете да ги вкусите производите и може да добиете пакет производи како подарок ...

Прочитај повеќе

ЛЕОНА на ИСМ 2020

ЛЕОНА е годинашен учесник на ISM. Еден сектор, еден настан - и илјадници идеи, контакти и ...

Прочитај повеќе
Copyright 2022 Leona