entry-image

Од 27 до 30 Јануари 2018 Лион ДОО од Свети Николе, Македонија, повторно ќе учествува на саемот ISM Келн, Германија . Овој саем е број еден за слатки.

Почитувани клиенти посетете не, ние сме тука.