Rreth nesh

ÇFARË BËNI?

LION nga Sveti Nikole është një kompani e suksesshme që ka 80 të punësuar, duke prodhuar produkte me cilësi të ëmbëlsirave. LION filloi prodhimin e kremit të çokollatës dhe çokollatës për të zgjeruar më tej prodhimin e biskotave dhe ëmbëlsirave të vogla.

Procesi i prodhimit është HACCP dhe ISO certifikuar. Produktet e Lionit shpërblehen me medalje ari në shumë panaire dhe festivale. Përveç tregut të brendshëm, produktet e LION-it shpërndahen në shumë vende të rajonit dhe të Evropës. Vëllimi i prodhimit të ëmbëltore është me një plan për rritje të qëndrueshme dhe rritje të prodhimit, pushtimin e tregjeve të reja dhe zgjerimin e gamës së produkteve.

Asnjë tekst i alt në dispozicion për imazhin

FILOZOFIA

Kompani të mëdha janë ndërtuar mbi parimin e bërjes së gjërave të duhura çdo ditë. Trajtimi i partnerëve të biznesit, konsumatorëve dhe punonjësve duhet të jetë i sinqertë, i drejtë dhe me respekt.
Tregoni respekt për punonjësit.
Të bësh biznes me integritet.
Marrja e përgjegjësisë për veprimet tona.
Sigurimi i produkteve me cilësi më të lartë.
Përqëndrohuni në produktivitetin në çdo nivel të biznesit.
Duke ndjekur inovacionin dhe mbështetjen çdo ditë.

PUNE ETIKE

Në punonjësit e LION-it trajtohen me dinjitet dhe respekt. LION synon të sigurojë një mjedis të sigurt të punës për punonjësit e tij, për të siguruar shpërblim të drejtë për shërbimet e kryera. LION qëndron për integritetin, ndershmërinë dhe integritetin.

Lajm

Produkte

Mision

Prodhimit më të madh, produkte të reja inovative që plotësojnë shijen e dëshiruar e konsumatorëve dhe zbatimin e standardeve për prodhimin e healty dhe sigurinë e ushqimit.