Our partners

Lajme feed

Tasting Leona products on Reptil

Special promotion in CAM

Leona products in Greece

Latest Events

World Private Label EXPO

Lion on ISM 2018

New Year Party in Lion 2017

Recetat e fundit

Dark chocolate cake without eggs

Hot - cold cookie

Chocolate cream kouglof

Bombs with dry fruits

Mision

Prodhimit më të madh, produkte të reja inovative që plotësojnë shijen e dëshiruar e konsumatorëve dhe zbatimin e standardeve për prodhimin e healty dhe sigurinë e ushqimit.

Vizion

Të njihet dhe të respektohet si një kompani për prodhimin e ëmbëlsirat dhe çokollatë, me më të shijshme, produktet më të sigurta dhe me cilësi.